Konfa

Nu kan Du som är född 2003 anmäla dig till Englandskonfa. Häng med!

Men du… Du, som är i 14-årsåldern. Vad sägs om tid och möjlighet att bara vara i lugn och ro. Tid att få tänka klart en tanke utan att bli avbruten av det plingande ljudet från mobilen. Tid i väg från alla dessa krav, all stress och allt surr från omvärlden.
Hur skulle det vara att få åka iväg på en resa tillsammans med andra ungdomar? Sticka hemifrån ett tag. Få chans att få prata om allt det där som vi funderar på – Livet, Framtiden, Kärlek, Närhet, Skola och Jobb, Vem är jag egentligen?
England! Vi åker till England. Kan det vara nåt? Vi tänker att chansen att åka utomlands gör att vi tänker bättre. Tillsammans kommer vi till en plats låååångt hemifrån och kan lättare se oss själva och vad vi gör, tänker, tror, vill, önskar och så vidare.
Är du född 2003, så har du möjlighet att bli en av dem som får chansen att få åka med till Walsingham, några mil utanför London.

Ta chansen!

Vi börjar träffas i Oxelösund redan 10 september och sedan en gång per månad fram till maj 2018.
På påsklovet 2018 åker vi till den lilla byn Walsingham som ligger några mil utanför London och spenderar sedan 1 heldag i London.

Anmäl dig senast 8 september via mail eller telefon till Sebastian Söderberg.

sebastian-s

Sebastian Söderberg,